O vizită în Carpați cu #goodyear4x4

off road, Stil de viata No Comments »

SONY DSCÎmi pare și rău și bine că plec astăzi în ultima tură de Goodyear 4×4 Winter Edition pe anul acesta. Îmi pare bine pentru că încheiem o serie faină de expediții cu oameni care apreciază la maxim o ieșire ca aceasta în loc sa aleagă confortul casei pentru un weekend strașnic. Plec spre Lepșa cu convingerea că și de această dată vom întâlni locuri și oameni deosebiți. Dar să vă spun cu cine plec în periplul Carpaților – vorbesc de Dragoș Nedelcu, un călător neobosit, Doru, Elena Cîrîc, fotograful Dragos Asaftei și Eros Nicolau, un obișnuit camarad de escapade.

Nu am niciun dubiu că cele două trasee de vineri și sâmbătă ne vor ține în priză, mai degrabă mă găndesc cum să reușim să vedem cât mai multe din surprizele locului pe lumină. Ne vor ajuta masinile din minicaravana Mercedes cu 3 versiuni ale suveranului ML. Read the rest of this entry »

Noroaiele Dobrogei nu ne-au învins #goodyear4x4

off road, Stil de viata No Comments »

DRA_7797Deși mă așteptam la o partidă frumoasă de off road cu mult noroi inclus la pachet în acest weekend, m-am înșelat singur cu o convingere surdă că nu e noroiul atât de mare și nici dracul așa negru. Pentru că noroiul a fost mare, mare cât să te întrebi dacă nu cumva am fost prea îndrăzneți cu traseele din această ieșire marca Goodyear 4×4. Împreună cu mine, desigur, am avut mai mulți curajoși – Doru, Mircea Meșter, Radu Restivan, Renate Nenciu, Catalin Georgescu și simpaticul câștigător al concursului nostru, Alin Popescu. Cu toții am fost nepăsători la avertizarea de cod galben din Dobrogea și am luat calea noroaielor împreună, într-o mini caravană Mercedes ML pusă la dispoziție de Țiriac Auto.DSC06679 Read the rest of this entry »

De iarna in Dobrogea si Macin cu #goodyear4x4

off road, Stil de viata No Comments »

Amintirile mele despre Macin sunt din alt mileniu, desigur. Parca ieri stateam zgribulit la geam si ma uitam inspre locul acela neverosimil cu munti si macarale. Da, eram groaznic de tanar(mic de-a dreptul chiar, vreo 5-6 ani doar); stand cu ochii lungiti la acei munti ma intrebam oare cand ii voi atinge… Era noiembrie in Braila, eu visam la zilele de vara cand muntii se vedeau mult mai bine, imaginandu-mi ca pot cutreiera tinutul broastelor testoase de pamant.SONY DSC Abia in timpul liceului am reusit sa ajung sus pe varful Greci, de unde poti privi cu rasuflarea taiata inspre Dunare… Read the rest of this entry »

La scăldat în Țara Moților cu #Goodyear4x4

off road, Stil de viata No Comments »

Așa este, sunt un băiat nostalgic atunci când vine toamna. Și nici nu mi-ar fi trecut prin cap că nu-mi va păsa prea tare de temperatura mediului ambiant și că mă voi bălăci aparent fără grijă în tura de Apuseni a proiectului Goodyear Winter Experience. Știam doar că e de bine când am împachetat in bagaj costumele de neopren și m-am alăturat echipei: Read the rest of this entry »

Apusenii, Alba Iulia și puțin offroad cu #goodyear4x4

Călătorii, Stil de viata No Comments »

Haideti la Unirea cea Mare! Asa ar fi spus inaintasii nostri, daca ar fi stiut ca weekendul asta mergem catre Alba Iulia să ne unim cu Ioana Acsinia, Doru, Razvan BB, Eros Nicolau, Zdeto si Vali într-o nouă expediție marca Goodyear4x4.

Nu stiu foarte multe despre trasee, dar stiu cu siguranta ca vom discuta pe indelete tipurile clasice de mamaliga, fix in fata unui balmos deosebit( e tot un fel de mamaliga, dar cu fainoșag inauntru, ca sa fie altfel). Ia uitati aici ce pot face mai multe maini dibace: Read the rest of this entry »

Fără asfalt, fără direcție…fără grijă cu #goodyear4x4

off road, Stil de viata No Comments »

Și am plecat la drum în a doua parte a epopeei noastre: Goodyear Winter Experience. Împreună cu Ivo, Dragos Boldea, Nihasa, Răzvan BB, Carmen Albișteanu, Doru și Adrian Mihălțianu am parcurs peste 1400 de kilometri, căutând într-o arie relativ întinsă trasee pe care să testăm anvelopele de iarna Goodyear Ultragrip. Read the rest of this entry »

Design by j david macor.com.Original WP Theme & Icons by N.Design Studio
Entries RSS Comments RSS Log in