SONY DSCÎmi pare și rău și bine că plec astăzi în ultima tură de Goodyear 4×4 Winter Edition pe anul acesta. Îmi pare bine pentru că încheiem o serie faină de expediții cu oameni care apreciază la maxim o ieșire ca aceasta în loc sa aleagă confortul casei pentru un weekend strașnic. Plec spre Lepșa cu convingerea că și de această dată vom întâlni locuri și oameni deosebiți. Dar să vă spun cu cine plec în periplul Carpaților – vorbesc de Dragoș Nedelcu, un călător neobosit, Doru, Elena Cîrîc, fotograful Dragos Asaftei și Eros Nicolau, un obișnuit camarad de escapade.

Nu am niciun dubiu că cele două trasee de vineri și sâmbătă ne vor ține în priză, mai degrabă mă găndesc cum să reușim să vedem cât mai multe din surprizele locului pe lumină. Ne vor ajuta masinile din minicaravana Mercedes cu 3 versiuni ale suveranului ML.

Vom ajunge la Meledic să vedem canionul de sare, sper eu pe zăpadă, ca să ne jucăm cum se cuvine cu anvelopele Goodyear Ultragrip pe porțiuni mixte de noroi, zăpadă și asfalt rece pe unul din cele mai frumoase trasee ascunse din România.SONY DSC

Ne vom abate astfel drumul în așa manieră încât să trecem munții de trei ori până duminică.

Și sâmbătă vom hălădui prin județele ce se învecinează, așadar ne vom întoarce cu tolba plină de povești și cântări de seară la gura focului.

Ce ziceți?KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA