Șoarecii produc mai nou acizi grași Omega 3… la revedere somon fume!

Realitate sau mit? No Comments »

Citind într-un articol extrem de științific ce mai fac “cercetătorii englezi” cu bieții soareci de laborator, constat că încet-încet, multe din truismele  secolului XX cu privire la dietă si exercițiu fizic vor fi revizuite( sîc!). Astfel, un domn cercetător( japonez) obține, pe cale experimentală, un rozător capabil sa sintetizeze Read the rest of this entry »

Cazanele Dunarii sau aroma si gust de Mehedinti #goodyear4x4

off road, Stil de viata 1 Comment »

După cinci ture de forță în această primăvară, a șasea tură de coclauri incheie un recital de offroad asezonat cu locuri pitorești, faună si fotovânătoare, chitări și povești la ceas de seară.

De ce am lăsat tura din Cazanele Dunării la sfârșit? Am primit această întrebare chiar când plecam la drum, așa cum v-am obișnuit, cu Goodyear si Țiriac Auto, spre drumurile ascunse ale Mehedințiului. Un răspuns rapid ar fi așa– pentru că am trăit cu speranța că este cea mai spectaculoasă dintre toate cele șase ture propuse; din acest motiv am și invitat câștigatorii Read the rest of this entry »

Hoinareala in Cazanele Dunarii cu #goodyear4x4

off road, Stil de viata No Comments »

Uitandu-ma in urma, constat ca o mare parte din experientele frumoase avute in natura au o mare legatura cu Dunarea. Pe buna dreptate, cel mai important fluviu al Europei isi aduce o contributie cruciala in diversitatea Tarii Romanesti, influentand de milenii civilizatia din care am rasarit. Aportul de hrana nemijlocit face ca Dunarea sa fie ca o mama protectoare a tuturor ciorbelor de peste Read the rest of this entry »

Aroma de Ardeal #goodyear4x4

off road, Stil de viata No Comments »

Cu siguranță vrei să te trezească mirosul de levănțică din camera micuță. Cu sobă de teracotă si mobilier săsesc pictat manual, atmosfera tradițională tipic ardelenească te poate cuceri cu ușurință. Am hoinarit iarăși alaturi de echipa Goodyear (filiala de Mureș) si Țiriac Auto un sfârșit de săptămănă …pe coclauri. Asa că vineri am dat o fugă în cetate, la Sighișoara, să ne amestecăm cu turiștii puțini la număr, Read the rest of this entry »

Design by j david macor.com.Original WP Theme & Icons by N.Design Studio
Entries RSS Comments RSS Log in