Concurs de aventura urbana cu Lipton

Stil de viata 8 Comments »

 

Am primit mai multe intrebari legate de ceai in ultima vreme, si nu stiu daca nu cumva ceaiul ca bautura incepe sa devina din ce in ce mai popular in Bucuresti, in parte datorita feluritelor ceainarii ce te indeamna sa incerci diverse infuzii , impreuna cu o narghilea si un biscuit, in vreo gradina frumoasa, dar, intr-o la fel de mare masura, datorita raspandirii intre noi a obiceiului de a bea Ice tea – ceai rece gata preparat. Ne e foarte la indemana sa luam cu noi in drumul spre scoala sau facultate o sticla de ceai, pentru a ne racori sau pur si simplu pentru a ne hidrata corespunzator, acum ca soarele incepe sa ne arda ceafa si pielea fetei .

Acum multi ani luam o decizie nu usor de tinut: incercam sa renunt la bauturile carbogazoase, in principal din cauza faptului ca acel gust dulce te facea sa vrei sa bei din nou ceva racoritor. Read the rest of this entry »

Ceaiul verde – aliatul sanatatii

Stil de viata 1 Comment »

Multa lume ma intreaba inaintea sarbatorilor de Paste daca postul ortodox nu face altceva devat sa ne destabilizeze starea de sanantate imediat dupa o iarna bogata in excese alimentare. Partial sunt de acord , din mai multe motive, dar nu pot sa nu sustin , ca de fiecare data, importanta unei diete echilibrate cand e vorba de atingerea unui obiectiv extrem de urmarit de catre noi: greutatea ideala.

Primavara multi din noi incercam leacuri mai mult sau mai putin babesti pentru a combate astenia. si pentru ca nu avem destule fructe si legume, putem apela la un truc ce poate fi si … cald, si rece.

Si pentru ca tot iesim din iarna, nu pot sa nu ma gandesc la banalul ceai(rece sau cald), o bautura fara alcool care pare sa fie a doua sursa de hidratare a omenirii dupa consumul de apa.  Read the rest of this entry »

Bloggers Lan Party editia a doua – “a boys night”

Nesortate, Stil de viata 1 Comment »

In general, jocurile pe calculator sunt considerate pentru pusti . Nimic mai fals, in conditiile in care oameni in toata firea vor sa isi dispute suprematia la volanul unei masini virtuale sau plantand fsole in Farmville… Si eu credeam ca una din placerile mele, gamingul, va trece neobservata intr-o banala seara de sambata. M-am trezit brusc: cel putin 10 gameri cu “staif” se holbau la mine ca la urs, intrebandu-se cum e posibil sa ai peste 25.000 de batalii cu tancurile din al doilea razboi mondial…Mi-am luat fata aceea de mos sfatos si dupa am inceput sa realizez ca eram cel mai experimentat din toata gasca stransa de Toma la Bloggers Lan Party II, Read the rest of this entry »

Concurs intre bloggeri in World of Tanks – Bloggers Lan Party, cu sprijinul Romtelecom

Nesortate 1 Comment »

Preiau si eu de la mister Toma Nicolau o initiativa care mi se pare foarte tare: un concurs intre tanchisti sambata asta, pe 6 Aprilie, la Bloggers Lan Party editia a IIa.

Nu am stiut de la prima ediție Bloggers Lan Party de pe 1 decembrie, memorabila zi națională în care distinsii bloggeri s-au intrecut pe ei la Quake 2, Counter-Strike 1.6 și Call of Duty 2,dar mi-ar placea sa particip la  ediția a 2-a.

Aceasta se va tine  pe 6 aprilie, începând cu orele 21,in  primitorul Romtelecom Training Arena, Read the rest of this entry »

Design by j david macor.com.Original WP Theme & Icons by N.Design Studio
Entries RSS Comments RSS Log in