In general, jocurile pe calculator sunt considerate pentru pusti . Nimic mai fals, in conditiile in care oameni in toata firea vor sa isi dispute suprematia la volanul unei masini virtuale sau plantand fsole in Farmville… Si eu credeam ca una din placerile mele, gamingul, va trece neobservata intr-o banala seara de sambata. M-am trezit brusc: cel putin 10 gameri cu “staif” se holbau la mine ca la urs, intrebandu-se cum e posibil sa ai peste 25.000 de batalii cu tancurile din al doilea razboi mondial…Mi-am luat fata aceea de mos sfatos si dupa am inceput sa realizez ca eram cel mai experimentat din toata gasca stransa de Toma la Bloggers Lan Party II,nu mi-a mai tacut gura vreo 10 minute, instruindu-i pe cei mici cum se face cu comandantul, ce module sunt bune pe tancurile grele, unde sa stai ascuns cu artileria si tot asa.

Si uite asa ne-am “caftit” intre noi, 12 vs 12, o noapte de pomina la Romtelecom Training Arena, in compania amfitrionilor nostri foarte draguti de la Romtelecom( multumim Irina si restul).

Locul era perfect pentru distractie, am avut catering( finger food, tone de cafea tare, ceai si refresh drinks, internet cat cuprinde )

Enervanti de-a dreptul, Zdeto si Ivo astia …. Vechi prieteni si dusmani de-ai mei din Balcaniada, s-au pus cu tunurile pe mine bine de tot. Din fericire, am avut prieteni de nadejde: Cabral, Nihasa, NW Radu si altii s-au erijat in vajnici aparatori ai renumelui echipei noastre, spre deliciul meu.

Nu am crezut, dupa ce am invartit tancuri de nivel maxim, ca ma voi distra atat de bine si cu tancurile mici, de inceput, dar World of Tanks este o sursa inepuizabila de distractie virtuala.

Nici nu stiu cand s-a facut 9 dimineata, iar unii aveau chef si de o bere in regim afterhours, dar am plecat de la aceasta intalnire cu multi prieteni noi si premii frumoase de la sponsori.

Merci inca o data Toma Nicolau si felicitari pentru efort. Mai jos si alte pareri despre cum s-au desfasurat bloggerii calare pe tanc:

Bloggers Lan Party -ediția II, este un eveniment susținut de RomtelecomAsusBitdefender AntivirusEvoMAG și ROCCAT.