Ce mancam inainte de Paste?

Editorial, Stil de viata 3 Comments »

Sfintele Sarbatori inseamna pentru majoritatea romanilor un exces alimentar mare, stropit din belsug cu vin si alte bauturi alcoolice.

Ce putem face pentru a minimiza impactul acestor excese calorice? Iata cateva sfaturi menite sa va protejeze metabolismul , luand cateva masuri inainte de sarbatori. Read the rest of this entry »

Chiftele cu Coca Cola

Stil de viata 4 Comments »

In timp ce majoritatea tarilor europene  consumul de Coca Cola si de bauturi carbogazoase e in cadere libera din considerente evident medicale, Compania CC isi permite sa intre cu bocancii in viata consumatorului, publicand pe propriul site retete gastronomice cu coca cola! Read the rest of this entry »

Byetta, noua speranta in terapia diabetului zaharat

Diabet, Diabetul zaharat tip 2, Tratament 2 Comments »

Terapia cu Byetta este noua speranta in lupta cu diabetul zaharat. Studiat in mod extensiv pentru diabetul zaharat de tip 2, acest medicament, lansat oficial acum 3 ani in lume, a fost recent aprobat in Romania.

Desi in general pacientii cu diabet se tem de terapia injectabila, considerata stagiul final al bolii lor,acest tip de tratament, fundamental diferit prin mecanismul de actiune, promite nu doar realizarea unui echilibru glicemic bun, Read the rest of this entry »

Design by j david macor.com.Original WP Theme & Icons by N.Design Studio
Entries RSS Comments RSS Log in