Daca nu plecati nicaieri la acest sfarsit de saptamana, va condamn pentru asta cu 2 invitatii la DramHack 2014.

Între 26 și 27 aprilieDreamHack București va fi prima oprire dintre cele cinci planificate pentru circuitul DreamHack Open 2014. La Sala Polivalentă din capitală, 96 de jucători se vor lupta pentru premii în valoare totală de 25.000 de dolari și cele 4000 de puncte StarCraft 2 World Championship Series (WCS) puse în joc pentru etapa inaugurală a circuitului. Mai mult, primii patru jucători se vor califica automat și în turneul de la DreamHack Winter 2014. Competiția se va transmite pe Dolce Sport 2, canalul de televiziune de la Romtelecom, ca partener oficial, dar și online, pe www.dolcesport.ro.

DreamHack București 2014 va include și turnee pentru Dota 2, League of Legends, FIFA 14, Hearthstone și Super Street Fighter IV. Se vor mai putea testa și cele mai noi tehnologii în zona High-Tech: SteamBox, prototipul Steam Controller, dar și gadget-uri și console de ultimă generație. De exemplu anul trecut am vazut acest model de console…

Daca nu va lasati arestati ca mine, sa stiti ca asta nu e tot – vizitatorii sunt invitați și la standul Romtelecom și Cosmote România, aflat la intrare, imediat în partea stângă. Aici se vor putea testa la prima mână viteza de 1 Gbps de la Romtelecom sau vitezele 4G de la Cosmote România, experiențe însoțite și de numeroase surprize.

Asadar, am 2 invitatii pentru acest eveniment, astept inscrieri pe casuta de comentarii. Nu uitati sa treceti un mail valid, pe care veti primi invitatia pentru a fi printata.

  • Biletele sunt valabile pentru ambele zile de eveniment.
  • Va rugam sa printati biletele si sa le prezentati la intrare, pe baza biletelor veti primi cate o bratara/persoana.
  • Bratara primita la intrare este rezistenta la apa si este folosita pentru acces in cele doua zile ale evenimentului.

Va urez succes!