Crap cu legume la cuptor, gatit de Copolovici
Peste si fructe de mare March 27th, 2009Da, chiar el. Maestrul a gatit saptamana ce tocmai a trecut peste, mai exact crap chinezesc cu legume la cuptor. Pentru cei nascuti pe malul baltii, crapul se face plachie ( cu rosii, ceapa si alte legume), daca se poate putin ars…
Iata aici modul de preparare.
Parerea mea:
Super ! Iata un fel de mancare savuros, recomandat chiar si celor ce vor sa dea jos cateva kilograme fara sa sufere la pranz. O portie de-a maestrului are cam 500 Kcal, grasimi esentiale, fibre si vitamine din legume. Un pranz usor, excelent! L-as asezona cu un pahar de vin alb, ca e voie. Pestele contine grasimi “bune” , de aceea ar trebui macar o data pe saptamana sa avem in farfurie asa ceva. Atentie insa, un consum mare de proteine timp indelungat poate forta atat functia hepatica, cat si pe cea renala. Ideal este consumul de carne ( sau in general proteine) la o singura masa principala: prans/ seara.
Citeste mai mult despre grasimi.
Recent Comments