Din start cei care nu va uitati deloc la TV puteti sa va excludeti. Pentru ca materialul care urmeaza presupune sa cunoasteti o persoana dezagreabila din Showbiz, care mananca slanina si jumari ( si se vede!), dupa care incepe cu nonsalanta sa povesteasca despre o tigaie magica, cu care gatesti sanatos. Muhahaaaa!

Sa urmarim aceasta reteta simpla :

Se ia o bucata tigaie cu pret mult mai mare decat o tigaie de calitate ( Tefal e un exemplu). Cu ea primesti si un capac absolut obisnuit, prevazut cu o gaura pentru aburi… cata inteligenta! Asa, apoi se asezoneaza cu minciunele ( tigaia nu arde, tigaia nu miroase, tigaia face paine de casa si prajituri;┬á loool ?!).

Dar cel mai important lucru acum apare: O tanti supraponderala, cu aere de vedeta si tot ce deriva de aici (a se citi : cu exprimare greoaie in limba materna, o freza cu multa spuma, gel, si 2 coafeze full time si multa munca silnica de machiaj) . Numele ei Bahmuteanu si nu mai stiu cum.

Greu de crezut, dar desi producatorul clipului publicitar a imbracat-o in negru p acesta stimabila, acst lucru nu a ajutat-o prea mult. Ceeee-i mai place sa manance!

Aceasta tanti se apuca sa spuna despre niste mancaruri hipercalorice cum ca ea le gateste cu putine calorii si ca a uitat de uleiul de gatit.

Pai cum sa pui ulei de gatit, cand untura te atrage atat de tare?

Ea simte ca “darama muntii”……. Are “energie”… ce legatura are asta cu o tigaie?

Cand gateste ” canta la 2 piane” – mda, se vede ca portiile au fost duble multa vreme.

Aceste reclame dauneaza grav sanatatii! Pentru mai multe informatii, inchideti televizoarele ….