Asa cum va asteptati, plecam si in weekendul acesta, la invitatia Goodyear Romania si Tiriac Auto, in a treia aventura cu off road, chitari si mancare traditionala romaneasca catre culoarul Rucar Bran, intr-o formatie interesanta. Alaturi de Doru, Ivo, Dragos si organizatori, ne vom lasa furati de drumurile dificile ale zonei, dar cu privelisti si fauna ce pot rasplati cu varf si indesat eforturile facute pentru a ajunge acolo.

Insa in sinea mea stiu ca voi vedea mult mai mult decat ce ma astept: Cheile Dambovicioarei sunt primul popas pentru fotografii. Sunt doar curios daca se face primavara si la munte, ca vremea iti poate fi aliat cand vrei sa pui in obiectiv natura. Mai ales ca am batut oleaca aceste locuri la pas, cautand locuri de zbor cu parapanta. Ce vremuri!

Si mai stiti ca eu caut moduri sanatoase de a te alimenta, asa ca voi fi cu ochii pe retetele de iarna din zona. Bulzul e o specialitate pe care sunt hotarat sa nu o ratez, vreau sa ma intorc cu o reteta noua cel putin.

Nu uitati de concursul prin care puteti castiga o tura cu noi in Cheile Dunarii. Va urez un sfarsit de saptamana inspirat.