Una rapida de weekend nu inseamnă sa mergem sa schiem pe nisip, nici să cucerim cu motocicleta Vama Veche in noiembrie.
E mult mai simplu, dupa cateva editii beton de gaming la Bloggers Lan Party am decis sa continui traditia, mai ales ca se fac donatii catre #colectiv.
Si merg cu mare speranta la Bloggers LAN Party – la editia cu numarul 9. Sper ca printre cei care vin am pe cine sa gasesc sa invarta un tanc greu sau un – light- in teribilul World of Tanks.

Pai daca nu ai ce face sambata hai cu mine la BLP9! Tot ce trebuie sa faci este sa imi raspunzi la o intrebare simpla: Ce specialitate de branza nepasteurizată din Italia se obtine doar de la vaci hranite cu iarba si fân? Lasa un comentariu la postul asta si eu in cursul zilei de azi o sa extrag un castigator. Candva pe la 17.30-18.00. Simplu. Nici macar nu trebuie sa ai jocurile – ne ocupam noi de asta.

Trebuie sa specific ca #BLPA9 o sa dureze multicel, asa ca e bine sa ai cam ziua de sambata libera. Locatia e pe la Piata Unirii din Bucuresti

Let’s play!

Bloggers Lan Party 9 (#BLPA9) este un eveniment Eventur susținut de HTC, Digi Net, MavenHut,Bitdefender Antivirus, Blizzard, ASUS, Native Box, Calif, UBER cu suportul Impact Hub.