Senzații de iarnă la #vernisajulvinului în Chișinău

Mondenitati, Stil de viata No Comments »

Vernisajul VinuluiPână nu de mult am acordat puțină atentie unei destinații aparent nu foarte la îndemână:Republica Moldova. Știam de la cunoscuți diverse povești cu vameși și polițiști fake, rakeți și altele asemenea, de aceea nu am verificat nicioată aceste lucruri în mod direct. Cu toate acestea, la invitația lui Alin Popescu am acceptat să călătorim spre capitala Moldovei. In plus, orașul Chișinău a fost gazda unei inițiative deosebit de atractive pentru mine. Sunt pasionat de vin de multă vreme, știam că în Republica Moldova sunt vinuri de bună calitate, așa că am hotărît să mă apropii la distanța de atac față de îmbietoarele licori cu tradiție de pe vremea lui Ștefan cel Mare cu ocazia Vernisajului Vinului, o întâlnire de gradul zero cu măiestria oenologilor de peste Prut, organizată sub brandul de țară Wine of Moldova. Diana Lazar și echipa de la Wine of Moldova au făcut posibilă participarea la vernisaj și vizita la Cricova. Read the rest of this entry »

Vin repede. Adică dă-mi repede un vin…#vernisajulvinului

Mondenitati, Stil de viata No Comments »

Nu, nu cred că putem fi atât de buni în acest domeniu. Un clasament recent(sursa) ne situează pe un “onorant” loc 5, evident între alte țări slave, mari iubitoare de alcool etilic.

BetiviAcum și noi suntem destul de aproape de slavii ăștia degrabă băutori de vin, vodkă și în general orice băutură. Ce să zic? Dacă nu cunoști chiar niciun motiv să te mândrești cu Republica Moldova, o scurtă incursiune de pahar te poate convinge că ai judecat greșit. Și vreau neapărat să vă spun că e importantă calitatea, nu cantitatea! Read the rest of this entry »

Lepșa, patria baletului pe gheață #goodyear4x4

off road, Stil de viata No Comments »

goodyear-winter-ziua-1-60Bine c-a venit iarna! Am în cap această urare de vreo lună, doar că ce am trăit in ultimele zile mi-a oferit pe deplin ce căutam. Da, mi-am închipuit că merg prin Carpați și nu sunt învins de acești munți. La pachet cu muzică de cabană, în acorduri de chitară și mandolină, orice chemare a lanțului muntos îmi suna prietenos de bine și am purces la drum spre Lepșa. Read the rest of this entry »

Design by j david macor.com.Original WP Theme & Icons by N.Design Studio
Entries RSS Comments RSS Log in