Saschiz – esenta de Ardeal #goodyear4x4

off road, Stil de viata No Comments »

Plec la drum cu multa imaginatie pentru weekendul care urmeaza. Ca de obicei, cu Goodyear si Tiriac Auto, nu poti pleca la drum decat intr-o locatie cu multe surprize placute. Destinatia noastra este Sighisoara si Read the rest of this entry »

DreamHack 2014 #romtelecom

Nesortate 8 Comments »

Daca nu plecati nicaieri la acest sfarsit de saptamana, va condamn pentru asta cu 2 invitatii la DramHack 2014.

Între 26 și 27 aprilieDreamHack București va fi prima oprire dintre cele cinci planificate pentru circuitul DreamHack Open 2014. La Sala Polivalentă din capitală, 96 de jucători se vor lupta pentru premii în valoare totală de 25.000 de dolari și cele 4000 de puncte StarCraft 2 World Championship Series (WCS) puse în joc pentru etapa inaugurală a circuitului. Mai mult, primii patru jucători se vor califica automat și în turneul de la DreamHack Winter 2014. Competiția se va transmite pe Dolce Sport 2, canalul de televiziune de la Romtelecom, ca partener oficial, dar și online, pe www.dolcesport.ro. Read the rest of this entry »

Scurtă plimbare de primavară sub Retezat #goodyear4x4

off road, Stil de viata No Comments »

Și weekendul acesta, la invitația Goodyear Romania și Țiriac Auto am plecat în Retezat . Cu aceeași pasiune cu care am indrăznit pentru prima oară, acum mulți ani, să mă încumet spre vârfurile înzăpezite ale celui mai spectaculos parc național din țară, declarat astfel incă din 1933 de Alexandru Borza. Read the rest of this entry »

Ciuperci si fructe de Retezat #goodyear4x4

Fructele lumii, off road, Stil de viata No Comments »

Asa cum ati ghicit, saptamana aceasta suntem din nou plecati cu Goodyear Romania si Tiriac Auto pe coclauri catre Retezat. E o incercare pe masura pentru echipa noastra de fotografi, dar pentru mine in mod special este o incursiune intre fructele de padure conservate si ciupercile de padure, pregatite pentru ciulama, zacusca, salate, tocanita si alte cele. Galbiorii, creasta cocosului, ghebele, Read the rest of this entry »

Weekend cu imBULZeala…la bulz #goodyear4x4

off road, Stil de viata No Comments »

Da, nu oriunde înnoptezi pe culoarul Rucăr-Bran te gândești că vei primi în semn de recunoștință o slană la micul dejun; noi am văzut-o ascunsă bine între alte bucate pregătite de gazdele noastre de la Cetatea Carului. Read the rest of this entry »

Bulzul de Bran #goodyear4x4

off road, Stil de viata No Comments »

Asa cum va asteptati, plecam si in weekendul acesta, la invitatia Goodyear Romania si Tiriac Auto, in a treia aventura cu off road, chitari si mancare traditionala romaneasca catre culoarul Rucar Bran, intr-o formatie interesanta. Alaturi de Doru, Ivo, Dragos si organizatori, ne vom lasa furati de drumurile dificile ale zonei, dar cu privelisti si fauna ce pot rasplati cu varf si indesat eforturile Read the rest of this entry »

Ciorba de Dobrogea #goodyear4x4

off road, Peste si fructe de mare, Stil de viata No Comments »

Cand pleci in cautarea mancarurilor traditionale de peste te gandesti probabil la turismul nostru chinuit de emotie din Delta Dunarii, batand cu cautarile inspre localnicii care fac bunatati la ei acasa. Noi am fost in acest weekend cam pe langa Delta, si tot am gasit si ce sa facem, si ce sa mancam bun de tot. La invitatia Goodyear Romania si Tiriac Auto am luat calea autostrazii A2 catre Dobrogea inca de vineri, stiind ca sambata Read the rest of this entry »

Design by j david macor.com.Original WP Theme & Icons by N.Design Studio
Entries RSS Comments RSS Log in