Apa si dieta

Dieta 5 Comments »

Ieri participam la o discutie cu o prietena buna; ea sustinea cu tarie ca daca vrei sa dai jos ceva kilograme, in mod obligatoriu nu trebuie sa bei multa apa, pentru ca te ingrasi :). Argumentul ei? asa i-a spus profa de coregrafie cand era in gimnaziu :)). Trecand peste hilarul discutiei, multe persoane care incep o dieta omit sa consume lichide ( spun in mod intentionat lichide, si nu apa). Prejudecata e simpla: Read the rest of this entry »

Dupa 2 saptamani si 4 kilograme date jos….

Dieta, Stil de viata No Comments »

Iata ca vara m-a obligat sa aplic pe mine inca o data ce le fac altora cu placere de obicei: o dieta de vara. Uneori, cand vedeam frustrarea si nemultumirea celui ce primea dieta ( de obicei normoproteica, hipocalorica) ma gandeam cum voi reactiona eu. Adevarul este ca, psihologic vorbind, e foarte greu sa rezisti in primele cateva zile. Read the rest of this entry »

Din nou despre hormonul de foame : grelina

Noutati in diabet si obezitate, Obezitate 3 Comments »

Iata ca americanii nu se lasa: grelina, un hormon gastric descoperit recent, ar putea avea un mecanism de actiune dependent de natura alimentelor din dieta si nu de concentratia acizilor grasi din sange ( proveniti din catabolismul lipidic), spun specialistii. Read the rest of this entry »

E bine sa fii roman?

Gluma zilei, Mondenitati 6 Comments »

Iata ultima noutate in domeniul nutritiei si sanatatii:

Este o usurare sa aflam adevarul dupa atatea si atatea studii conflictuale despre nutritie. Read the rest of this entry »

Dieta lui Razvan Exarhu

Mondenitati 1 Comment »

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc la anumite figuri din lumea “buna” nu ma refer la vedetele… sau “VIPii” din ziarele de mondenitati, ci la oameni care aduc o contributie reala la viata culturala , la intelecutalitatea romaneasca. Si din sutele de catarge care stau sa se franga sub presiunea stirilor becisnice, apar si oameni de calitate, Read the rest of this entry »

Pescuind calorii….

Peste si fructe de mare, Stil de viata 3 Comments »

Vara foamea nu ne deranjeaza atat de tare. Pentru ca e cald afara, deja suntem mai predispusi sa scapam doar cu o salata seara fata de perioada de iarna. Si …..da, e clar, pestele nu tine de foame. Am experimentat asta in weekend, mergand la pescuit la Macin. Si desi distractia data de rosioarele furacioase si reginele prea pofticioase sa vada cirligul ascuns in momeala a cheltuit putine calorii, eu m-am simtit bine pana a venit vorba de masa. Read the rest of this entry »

Design by j david macor.com.Original WP Theme & Icons by N.Design Studio
Entries RSS Comments RSS Log in